miercuri, 12 mai 2010

10 lectii de dieta ale celebritatilor




Invata din experientele cu care s-au confruntat celebritatile si alege sa reusesti in incercarea de a slabi si a deveni... frumoasa!

1. Alege sa fii egoista!

Ia decizia de a te simti bine in corpul tau, indiferent cum esti, apoi propune-ti sa iti imbunatatesti imaginea, pentru a te iubi si mai mult! In celebrity Fit Club, fiecare celebritate a trebuit sa isi considere scopul de a slabi ca fiind cel mai important, inaintea oricarei alte dorinte.

2. Infrunta realitatea!

Studiile au demonstrat-o: consumul de bauturi carbogazoase perpetueaza cresterea in greutate! Cumpara-ti un carnetel sau scrie tot ceea ce mananci – numai asa vei putea mentine controlul a ceea ce faci, pe tot parcursul zilei. Nu ignora faptele – cola e cola, prajiturile sunt prajituri!

3. Gaseste-ti echipa si nu mai fi singura!

Incearca sa iti petreci cat mai mult timp cu persoanele care au scopuri similare cu ale tale si au facut aceeasi rezolutie, de a manca sanatos si a slabi! In echipa iti va fi mult mai usor sa iti pastrezi motivatia. Construieste-ti echipa!

4. Cumpara o rochie – premiu!

Cumpara o rochie (sau o pereche de jeansi) pentru masura pe care ti-ai dori sa o ai, ceva ce ti-ai dorit mult si care sa te inspire. Alege o piesa sexi, ca o declaratie pentru un nou inceput – imi doresc sa fiu femeia care poarta asa ceva!

5. Confeseaza-te!

Incearca sa nu te mai pacalesti. Deseori greutatea are de-a face cu anumite comportamente si atitudini care nu se vor schimba, atat timp cat nu vei putea realiza adevarul despre cine esti si ceea ce gandesti! In fiecare saptamana, participantii la Celebrity Fit Club sunt incurajati sa povesteasca adevaruri despre ceea ce simt sau modul in care se pozitioneaza – sentimente de vinovatie, lipsa de curaj, lipsa de incredere in ei insisi. Nu te mai minti pe tine si descarca-ti bagajul emotional – numai asa vei incepe sa iti construiesti increderea in tine si sa slabesti!

6. Tipa! Descarca-te!

Considera ca esti responsabila pentru greutatea ta si modul in care arati si exprima-te... TARE! Incearca sa scapi de furia ascunsa, in mod rational sau... nu. Sentimentele de manie reprimate pot conduce la greutate in exces. Exprimarea acestor sentimente reprezinta cea mai sanatoasa metoda de a scapa de ele.

7. Nu te pacali!

Sentimentele conduc la actiuni. Te simti singura? Mananci ciocolata. Esti respinsa? Te uiti la TV. Odata exprimate si constientizate aceste sentimente, greutatea fizica va incepe sa se diminueze, impreuna cu cea emotionala. Constientizeaza-ti sentimentele, in loc sa lupti impotriva lor.

8. Fii rationala!

Nu tine cont de sentimentul ca faci ceea ce faci deoarece asa simti ca trebuie… logica uneori este mai importanta decat sentimentele, iar tu ai categoric nevoie sa le folosesti pe ambele. Lasa creierul sa fie stapanul alegerilor tale in materie de dieta, si nu viceversa.

9. Maturizeaza-te!

Constientizeaza faptul ca ai o serie de responsabilitati, mai ales atunci cand este vorba de persoana ta – a manca bomboane la micul dejun nu poate fi decat propria alegere! Inceteaza sa ii mai invinovatesti pe altii si constientizeaza propriile actiuni!

10. Accepta-te asa cum esti!

Acest lucru iti va da puteri nebanuite, atunci cand va trebui sa te confrunti cu un esec – trebuie sa ai momente in care sa capeti incredere in tine si sa practici tehnica rabdarii, o relatie sanatoasa cu corpul tau reprezinta inceputul unui nou stil de viata, si te poate rasplati permanent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu