miercuri, 12 mai 2010

SFATURI



Mereu ti-a fost greu sa-ti gasesti haine pe masura ta? Stilul tau este nedefinit? Cuvantul moda ti-a fost intotdeauna strain?

Gata cu resemnarea, a venit momentul sa iti redescoperi silueta si sa iti pui in valoare punctele fizice forte!


Primul pas pe care trebuie sa-l faci este si cel mai important si mai greu de realizat. Sa renunti la prejudecati. O femeie plinuta este la fel de frumoasa, de fermecatoare, de interesanta ca una de 50 de kg.


Urmatorul pas este sa-ti definesti stilul.


Pentru ca al treilea pas va necesita o munca meticuloasa este bine sa te pregatesti atat psihic cat si fizic. Va trebui sa suporti "privirile" vanzatorilor dar si "vizitele" interminabile in magazinele de specialitate.






In cele ce urmeaza va vom da cateva sugestii si sfaturi in ceea ce priveste o tinuta "impecabila" care te va face sa te simti ma bine si mai sigura pe tine.


In primul rand nu cumpara doar haine de culoare neagra. Da, este adevarat ca negrul slabeste, dar asta numai daca hainele respective respecta anumite linii de croiala si se potrivesc conformatiei tale. Multe alte culori inchise sau de intensitate medie pot crea iluzia unei siluete mai subtiri: ciocolatiu, bleumarin, visiniu, verde inchis.


Alege haine cu croaiala verticala si cambrate. Nu te ascunde sub straturi de haine lalai, pentru ca astfel silueta ta va disparea complet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu