marți, 11 mai 2010

HAINE VINTAGE




Am avut ideea de a face acest blog pentru ca si noi grasutele meritam sa fim bine imbracate,sa fim elegante si chiar stilul de a te imbraca ascunde si unele imperfectiuni.cred ca trebuie sa ne ajutam intre noi plinutele si cu retete,si cu diete si cu moda si frumusete.Deasemenea hainele vintage au avantajul ca sunt mai ieftine si la vremurile astea de criza ar fi cazul sa ne reorientam.Si desigur pentru ca exemplul personal este important,pozele mele cred ca spun totul despre cum trebuie sa arate o grasuta,eleganta si vesela,asa este si sexi si deosebita.
Daca esti o femeie ceva mai plinuta nu inseamna ca trebuie sa treci la un stil vestimenar bazat pe "camuflaj" si sa ai imbracaminte "acoperitoare" si fara forme, care sa iti dea un aspect "de-a valma", deprimant si fara personalitate.

In fond, a alege hainele potrivite nu este o chestiune de marime, ci o chestiune de gust. Asa ca nu te grabi sa alegi haine cu forme si taieturi complexe, ci mizeaza pe simplitate.

Din mai multe motive, moda poate deveni un dusman al femeilor, mai ales daca acestea au cateva kilograme in plus. Prost aleasa, o tinuta care parea a fi destul de clasica se poate transforma intr-un esec.
Ceea ce este important de stiut este faptul ca moda se afla intr-un proces de adaptare si de acceptare a mai multor masuri sau tipologii. Nicio femeie nu este urata, atata vreme cat nu se considera urata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu